Testimoniale

Produse de calitate și am primit materiale ajutătoare și sfaturi pentru caligrafie! Cel mai fain vibe ❤️

Grigore Ioana

Colaborarea cu Maria a fost o experiență minunată și am fost foarte impresionata de atenția ei detalii și de profesionalismul de care a dat dovadă pe parcursul întregului proces.A fost extraordinar de receptivă și a răspuns cu promptitudine la toate întrebările și cerințele mele și am avut mereu feelingul ca proiectul nostru este in mâinile potrivite.
Recomand cu caldura o artista talentata și profesionista pentru realizarea oricărui tablou personalizat care impresionează și bucura in fiecare zi.

Lazar Monica

Cadoul pe care mi l-am dorit pentru fiul nostru, sa ii ramana peste ani, a iesit perfect din mainile Mariei. Implicarea, suportul si mai ales talentul sunt mereu prezente; cu siguranta nu veti regreta daca alegeti sa colaborati cu Maria.
Felicitari inca o data si va doresc voua, echipei, sa faceti cat mai multi oameni fericiti prin munca voastra!

Peiu Cristina Rita

Superb! Le-am adus lacrimi de bucurie celor dragi cu darurile achiziționate de la tine! Ești minunata, continua sa faci ceea ce iubești!

Tanase Alexandra

Dacă vă doriți un cadou unic cu care să impresionați persoanele dragi cu siguranță tablourile cu mesaj/poza ale Mariei sunt răspunsul. Foarte atentă la detalii, împachetarea superbă, ramele de calitate, iar tabloul fabulos. Am reușit să-l impresionez maxim pe soțul meu cu un tablou marca MariaartCalligraphy, cu un mesaj foarte sensibil și o poza pe măsură. Nu ezitați să o contactați pe Maria pentru cele mai originale cadouri. ❤️ Mulțumesc tare mult și cu siguranță ne vom mai auzi în viitor!

Manea Roxy-Elena

Cu ajutorul Mariei am reușit sa ofer cel mai inspirat cadou. Este o persoana tare calda, atenta la nevoile clienților si profesionista. O recomand cu mare drag!

Madalina-Maria Lupchia

Recomand din tot sufletul

Daniela Rezus

Recomand cu încredere.
Profesionalism, punctualitate, îndrumare și sfaturi pentru mesajul potrivit!

Bocancia Florin

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!