Cum am ajuns sa realizam stampila din lemn pentru personalizarea cutiilor ?!

Cum am ajuns sa realizam stampila din lemn pentru personalizarea cutiilor ?!

Povestea a inceput la finalul anului 2022 cand am cautat variante de a personaliza cutiile noastre la costuri reduse. Aflasem cat este de importanta afisarea brandului in cat mai multe forme si cum influenteaza asta clientul final.

Zis si facut! Cum personalizam cutiile?! Cautam firme specializate in asa ceva. Visul s-a risipit in momentul in care am aflat ca exista comanda minima de bucati, iar costurile totale ne depaseau pana si vanzarile lunare. Asa am inceput sa cautam solutii alternative.

Am aflat ca in afara tarii sunt produse care pareau sa fie aproape de ceea ce ne doream. Le-am comandat, le-am studiat si ne-am spus: ”ce ar fi daca am produce si noi un astfel de produs pentru a veni in sprijinul celor ca noi?! Artizani, afaceri la inceput de drum care nu au bugete enorme pentru personalizarea cutiilor.”

Am imbratisat cu foarte mare entuziasm ideea, chiar fara sa stim care este nevoia reala a acestui produs in piata. Si asa am inceput cautarile despre modul de producere si materialele necesare.
Procesul a durat mai bine de 6 luni in care am testat diverse tipuri de materiale, de gravuri, de adezivi, de inaltimi ale adezivului pana cand a rezultat produsul atat de apreciat astazi.

A fost produsul perfect de cand s-a lansat? Nu. Testele au continuat multe luni si dupa aceea. Mereu cautam modalitati de imbunatatire. Chiar de curand am lucrat la modul de decupare al stampilei.

Seamana produsele din afara tarii cu cel produs de noi? Nici pe departe. Fiind produs dezvoltat și realizat local, in Romania, materia prima si tehnica de realizare sunt complet diferite.

Seamana produsul nostru cu un alt produs de pe piata? Atat noi cat si clientii nostri am remarcat ca nu. Chiar daca la exterior seamana fiindca este vorba despre un maner si un cauciuc, diferenta consta in modul de realizare, calitatea gravurii si a materialelor. Manerele noastre sunt confectionate manual, 100% din lemn, nu din pal sau alte materiale similare, cauciucul este special pentru stampile iar banda adeziva pe care o folosim, se foloseste si in industria auto. Combinatia acestor materiale a fost aleasa in urma unor studii de adeziune intre cele 3 materiale prin masurarea tensiunilor de suprafata. Totul a fost posibil prin prisma expertizei lui George in studiul adeziunii materialelor.

Cum de amprenta lasata de stampila este atat de perfecta, fara sa preia si alte elemente? Simplu. Este foarte bine facuta.

Dovada stau zecile de recenzii din pagina produsului si cei peste 200 de clienti care au folosit produsul si au fost multumiti. 

Daca esti in cautarea unei modalitati de personalizare a cutiilor cu logo-ul tau, dar nu ai bugete foarte mari pentru asta, te incurajam sa incerci stampila de lemn pentru personalizat ambalaje. O poti comanda de aici: 

 

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!