Din dragoste pentru caligrafie - cerneala Dr. Ph. Martin's

Din dragoste pentru caligrafie - cerneala Dr. Ph. Martin's
Sfârșitul anului 2022 a venit cu îndeplinirea unei dorințe, aceea de a avea în magazinul nostru online cel mai iubit brand de cerneală din lume: Dr. Ph. Martin`s.

Timp de 82 de ani, Dr. Ph. Martin’s a livrat cele mai strălucitoare cerneluri pentru utilizare cu pensule, aerograf, pixuri tehnice, tocuri pentru caligrafie și aproape orice alte ustensile pe care le poți manipula. În acest timp, am făcut întotdeauna lucrurile puțin diferit față de restul industriei prin angajamentul nostru față de produse de înaltă calitate, 100% lichide – coloranți lichizi foarte concentrați și cerneluri și acrilice strălucitoare pe bază de pigment.

Astăzi, produsele noastre emblematice sunt alese de artiști din întreaga lume pentru a fi folosite pe hârtie, pânză, film, țesătură și aproape orice alt mediu la care vă puteți gândi.

Deseori imitate, dar niciodată replicate, produsele Dr. Ph. Martin’s vă permit să vă scufundați într-o lume a culorilor ca nimeni altcineva.

                                                                                                                                                                                            Dr. Ph. Martin’s


Sper să te bucure faptul că poți găsi cerneala Dr. Ph. Martin la un click distanță, în secțiunea "Caligrafie" cu care să realizezi lucrări de efect.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!